Salons

Karama is een importeur en verkoop-organisatie in Nederland van huid- en haarverzorgingsproducten, die gebaseerd zijn op biologische arganolie, cactusvijg- en amandelolie. Er worden alleen oliën van de hoogste kwaliteit gebruikt, afkomstig uit Marokko. Arganolie wordt daar gebruikt omdat dit ‘goud uit de natuur’ al eeuwen zijn geneeskrachtige werking heeft bewezen.

Biologische verzorgingsproducten

Alle olie die gebruikt wordt is handgeperst, puur, onbewerkt en van de allerhoogste kwaliteit. Onze verzorgingsproducten, die allemaal vrij zijn van parabenen, 100% biologisch en bekroond zijn met een Eco Certificaat, ondersteunen bij uitstek op een natuurlijke manier mooi oud te worden.

Lees meer over deze producten  en oliën in onze gebruikstips.

Ruim assortiment arganproducten

Onze arganproducten worden met grote zorg en toewijding geproduceerd. Ze zijn bij uitstek geschikt voor gebruik als:

Professionals kunnen deze producten nu ook gebruiken. Met de unieke verzorgingsproducten kunt u zich in uw salon of zaak onderscheiden van anderen. Niet alleen tijdens de behandeling van uw klanten, maar de producten bieden ook extra verkoopmogelijkheden in uw salon.

Karama verzorgingsproducten in uw salon

Uiteraard ondersteunen wij u met divers promotiemateriaal. Zo hebben wij giftbags, displaymateriaal en samples beschikbaar.

Contact met Karama beauty

Karama komt graag in contact met professionele salons die onze biologische verzorgingsproducten willen gaan gebruiken en verkopen. U kunt ons mailen of direct contact opnemen op nummer 06 – 146 18 414.