Houd je huid jong! 28 februari 2013 – Posted in: Argan olie, Cactusvijgolie

Hoe preserveer je het beste je huid? Doe je dat met dure synthetische crèmes, botox  of fillers of kies  jij voor natuurlijke huidverzorging met lichaamseigen vitaminen en stoffen? We kennen allemaal de beloftes: ‘Smeer deze crème en u ziet er tien jaar jonger uit.’ Uiteraard zijn er grenzen aan wat een huidverzorgingsproduct aan veroudering van de huid kan doen, als het nu gaat om natuurlijke of synthetische crèmes. Maar wat kunnen we wél doen?

Synthetische cremes

Het aanbrengen van synthetische crèmes laat in onderzoek niet altijd de beloofde resultaten zien. Zo bleek uit onderzoek* zelfs dat natuurlijke Vitamine E veel beter wordt opgenomen door het lichaam omdat het lijkt op lichaamseigen vitamine. Hierdoor werkt een natuurlijk product zoals cactusvijg- of argan olie vele malen effectiever tegen huidveroudering. Daarbij kunnen synthetische producten het biologische evenwicht van de huid verstoren. Een synthetisch product kan de ‘levenskracht’ en natuurlijke moleculen (die ons lichaam herkent en opneemt) nooit precies nabootsen.

Natuurlijke verzorging: cactusvijgolie

Een zeer uitzonderlijk basis ingrediënt van Karama is cactusvijgolie (Prickly Pear oil). Deze olie bevat extreem veel natuurlijke vitamine E (1000mg/liter!). Cactusvijgolie is kostbaar vanwege het tijdrovende productieproces, waarbij voor 1 liter olie 1000 kilo cactusvijgen nodig zijn. Dit product is volledig natuurlijk, geurloos en van hele hoge kwaliteit. Karama selecteerde hoogstpersoonlijk de beste ecologische coöperaties in Marokko, die de olie koud persen, waardoor de olie alle vitamines behoudt.

De eindeloze voordelen

Cactusvijgolie mag met alle recht een wondermiddel genoemd worden. Het is een van de kostbaarste oliën op onze planeet. Hét middel om huidveroudering tegen te gaan op een natuurlijke manier! Hieronder de vele toepassingen en voordelen op een rijtje:

  • Het vermindert fijne lijntjes rondom de ogen en lipcontour
  • Donkere kringen onder de ogen worden minder
  • Vlekjes en oneffenheden van de huid verdwijnen sneller door de hoge concentratie vitamine E
  • Het heeft een zeer gunstig effect op het bindweefsel van de huid waardoor het striae en littekens laat vervagen
  • Huidaandoeningen zoals psoriasis en acne hebben baat bij cactusvijgolie door het   ontstekingsremmende effect.
  • Cactusvijgolie laat haar glanzen, vermindert haarbreuk en stimuleert zelfs de haargroei!
  • Onze olie is Fair Trade en biologisch. Dus niet alleen goed voor uw huid, maar ook goed voor de Marokkaanse vrouwen die op deze manier een fair loon verdienen en een mooi bestaan kunnen opbouwen.

Probeerverpakking

Sinds kort heeft Karama een nieuwe klein verpakking Cactusvijgolie van 12 ml verkrijgbaar. Vanwege de hoge concentratie aan vitamine E, zijn een aantal druppels per dag al voldoende voor een zichtbaar effect. Dit flesje is dus goed voor een aantal maanden dagelijks gebruik. Probeer het en raak overtuigd van dit gouden goed.
 12ml prickly

 

 

*Bron: East Tennessee State University, 100 jaar medische leugens, Randall Fitzgerald.