Karama helpt je de winter door 30 januari 2013 – Posted in: Argan olie, Tips & Truuks

Met deze koude dagen heeft je huid het extra zwaar te verduren. Lees hieronder hoe Karama je kan helpen om van je droge, geïrriteerde en schrale huid af te komen. Een kleine tip van de sluier; reinigen, voeden en hydrateren zijn de kernwoorden…

Huid: reiniging en extra verzorging
We merken het allemaal: de koude maakt ons huid droog, strak en soms zelf schraal en rood. De droge lucht van de centrale verwarming heeft hier een sterke invloed op. Daarnaast werken onze zweet- en talgklieren in de winter stukken minder hard, waardoor uitdroging op de loer ligt. Extra verzorging in de winter is dus het devies. Voor we de huid deze diepe voeding willen geven is een secure reiniging de eerste stap naar resultaat.

Stap 1: Argan & Orangebloesem gezichtsmasker

Dit heerlijk geurende masker heeft een sterk reinigend maar daarnaast ook hydraterend effect op de huid. Mocht je last hebben van ontstekingen, rode vlekjes of een geïrriteerde huid, dan is dit masker wat je nodig hebt. Na het reinigen van je huid met een zachte (liefst op natuurbasis) cleanser breng je dit masker aan.

Karama-hand

Leoni-Karama

Het masker is een zachte bruinige substantie, die is opgebouwd uit natuurlijke klei, oranjebloesem en Argan olie. Wanneer je het masker opbrengt, zal het na zo’n 10 a 15 minuten ‘hard’ worden, waarna je het met lauwwarm water kunt afspoelen. Je huid voelt nu direct zachter, beter gehydrateerd en vooral heerlijk fris en gereinigd.

Stap 2: Argan Face Mask

Karama-olie-op-hand

Nu je huid schoon is gemaakt en de dode huidcellen zijn verwijderd, is het tijd voor extra voeding. Je poriën zijn nu schoon en helemaal klaar voor een vitamine E boost: het Argan Face gezichtmasker. Door een paar druppels van deze olie op de huid aan te brengen, hydrateer je de huid en zal de Vitamine E diep doordringen en zorgen voor een stimulans van de natuurlijke cel vernieuwing. Ook helpt dit masker om roodheid, irritatie en schrale plekjes te reduceren. Breng het ’s avonds voor het slapengaan aan en word wakker met een stralende huid!

 

 

 

 

 

 

*Deze actie is geldig van 30 jan t/m 4 februari 2013, niet in combinatie met andere actiecoupons.