Natuurlijke verzorging tegen futloos haar 8 augustus 2016 – Posted in: Advies & Tips natuurlijke cosmetica

Geef je haar en je hoofdhuid de voeding die het nodig heeft. Karama biedt niet alleen een unieke haarverzorging van 100% natuurlijke arganolie, maar maakt het compleet met arganshampoo en conditioner. Uw haar wordt gehydrateerd en is prachtig glanzend!

De producten van Karama bieden verschillende mogelijkheden om het haar gezond, soepel en glanzend te maken en te houden.

Weg met futloos haar

De werking van de haarolie en -maskers is ongekend vanwege de natuurlijk aanwezige hoge dosis aan vitamine E. De producten zijn geschikt voor alle haartypes: zowel droog en pluizig haar als vet en futloos haar hebben baat bij de voedende werking van Karama. De zachte olie maakt het haar glanzend, maar niet vet en ruikt zeer aangenaam. Bij regelmatig gebruik ziet u na enkele weken zichtbaar resultaat: uw haar is stevig, levendig en schittert als nooit tevoren, irritatie en roodheid van de hoofdhuid verminderen. Maak nu kennis met de weldaad van deze verzorging en ontdek wat Karama voor uw haar kan doen.

Nieuw in ons assortiment
Sinds kort bieden we shampoos aan voor droog/normaal haar en vet haar, en de conditioner met arganolie die voor alle haartypes geschikt is. Maakt het haar glad en glanzend, geeft volume en glans.

Maak kennis met Karama
Kijk bij onze beautyproducten voor de verschillende haarverzorgingsproducten.

Aanbevolen producten