Tips voor een goede huidverzorging 8 augustus 2016 – Posted in: Advies & Tips natuurlijke cosmetica

Geen enkel product is hetzelfde. Niet alleen leeftijd speelt een rol, maar ook erfelijkheid en omgevingsfactoren zoals het weer en stress. Karama biedt voor iedereen een aansprekend product.

Elke huid is anders, dat weten wij als geen ander. Daarom vraagt elke huid weer om een andere huidverzorging. We kunnen ons dan ook voorstellen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken.

Ik heb een droge huid | amandelolie | 20+

Deze huid laat zich goed verzorgen door amandelolie. Deze olie is rijk aan onverzadigde vetzuren (67%) en vitamine E. Je kunt het voor vele doeleinden gebruiken: reiniging van de huid, voeding voor de droge huid (zowel gezicht als lichaam), lichaamsmassage en verzorging van je nagels en nagelriemen.

De olie werkt kalmerend voor de droge en geïrriteerde hoofdhuid. Ook is het goed voor ruwe plekken, schilferige huid en vervaging van littekens. De olie biedt verlichting bij eczeem, psoriasis en jeuk. Voor baby’s biedt de olie een oplossing bij luieruitslag. Daarnaast kan je deze olie ook gebruiken bij zonnebrand of schaafwonden.

Karamatip:

Ik wil er graag jong uit blijven zien | arganolie | 30+

Al vanaf je dertigste is het raadzaam om de celvernieuwing  te stimuleren. Hiervoor kan je het beste kiezen voor pure huidverzorging op basis van arganolie.  Deze is zeer rijk aan vitamine E waardoor huidveroudering wordt tegengegaan. De elasticiteit van de huid verbetert en de hydratatie wordt verhoogd, met als effect een frisse, stralende en gezonde huid.

Karamatip:

Ik wil zo min mogelijk rimpels | cactusvijgolie | 45+

Zeer bijzonder en uniek in Nederland is de pure cactusvijgolie die met zijn zéér hoge dosis aan vitamine E onvoorstelbare resultaten levert. Huidverzorging met cactusvijgolie levert een ongekend liftend effect, doordat het de natuurlijke celvernieuwing van de huid enorm stimuleert. Een paar druppels is voldoende voor een schitterend resultaat. Kijk bij onze beautyproducten voor PRICKLY PEAR. We hebben gezichtsolie, nachtcrème, olie voor je lichaam en nagels, haarolie en een heerlijk haaroliemasker.

Karamatip: