Verover je Valentijn met Karama 7 februari 2013 – Posted in: Argan olie, Cactusvijgolie

De deadline ademt in je nek, nog slechts één week tot 14 februari! Gelukkig heeft Karama een paar leuke Valentijnstips voor je in petto. Om het nóg mooier te maken, geven we zelfs een Valentijnspakket weg! Hoe ga jij je de liefde van je leven veroveren of misschien bestaande liefde bestempelen? Lees het hieronder…

Waarom Valentijn?

Vele eeuwen geleden leefde Bisschop Sint Valentijn. In deze roerige tijden besloot deze meneer om tegen de wet van de Keizer in (heidense) soldaten te trouwen. Want de liefde ging volgens hem boven de wet. Prachtige gedachte, maar het koste hem op 14 februari wel zijn hoofd. Sinds 496 vieren we deze dag als de dag der geliefden.

Masseer je lover

Heb je al een partner die je heerlijk kan verwennen met Valentijn? Goed nieuws, want Karama heeft een aantal heerlijke Body oils perfect voor een massage. De Almond lichaamsolie is erg zacht en maakt de droge huid weer zijdezacht en soepel. Voor een echte oppepper gebruik je de Argan Lichaamsolie die extreem veel vitamine E bevat. Deze olie verstevigd en verbeterd de huid aanzienlijk. Dus steek de kaarsjes aan, strooi rozenblaadjes op het bed en masseer je lover als nooit tevoren.

Stuur een pakketje!

Is die leuke collega, bar vrouw of postbode nog steeds niet versierd? Dan is Valentijnsdag dé manier om de eerste stap te zetten. Speciaal voor Valentijn ontwierpen we een miniatuurverpakking waarin een flesje Argan & Prickly Pear Face zit. Deze olie bevat extreem veel vitamine E en reduceert o.a. rimpels, donkere kringen, acne en psoriasis. Daarnaast bevat het een flesje Almond Face, dat zeer zacht is voor de gevoelige huid en zelfs geschikt is voor de tere babyhuid.

cadeauset argan-prickly & almond-1

Valentijnsactie

Als je nu het Valentijnspakketje besteld, zetten we je persoonlijke boodschap in een leuk kaartje! Mag anoniem, maar hoeft natuurlijk niet. Daarbij geven we 30% korting en kost het miniatuurpakket geen €32,90 maar €23.00!*

*** We geven één pakketje weg ***

Vertel je Valentijns anekdote hieronder (max 300 wrd). De meest originele en romantische versie wint een Valantijnspakketje, dat je (aanstaande) lover 14 februari in de bus heeft. De winnaar maken we 12 februari bekend via deze blog.

*Actie loopt van 7 t/m 13 februari 2013, niet in combinatie met andere waardebonnen.