Zorg goed voor je lijf: huidverzorging met arganolie 8 augustus 2016 – Posted in: Advies & Tips natuurlijke cosmetica

De herfst is begonnen, de verwarming staat weer aan. Dat is een aanslag op je huid. Deze wordt droog en gaat trekken. Karama geeft je advies voor een mooie huid. we bieden oliën en crèmes met de juiste verzorging om je huid elke dag op een natuurlijke manier goed te beschermen tegen deze koude dagen.

Ons advies voor een goed huidverzorging is om te werken met 100% biologische producten. Je huid is de weerspiegeling van het lichaam en de ziel. Als het organisme belast wordt met vele giftige stoffen, bijvoorbeeld door slechte voeding, reageert de huid en probeert ze de gifstoffen uit te scheiden. Dat zie je terug in je huid en dat wil je graag aanpakken.

Arganolie verstevigt en hydrateert de huid

De producten van Karama hebben een zuiverende werking. De olie produceert een beschermende film die met essentiële afweersubstanties verrijkt is. De antioxidanten herstellen de vermoeide en/of geïrriteerde huid en stimuleren de celvernieuwing.

Huidverzorging is niet alleen goed voor de huid zelf. Het hele lichaam vaart er wel bij en ontspant op een aangename manier. Dit effect kan worden vergroot door je huid elke dag te verzorgen met een rustig muziekje op de achtergrond, zachte verlichting (denk aan kaarsjes) en een heerlijk geurstokje. Zo wordt het een balsem voor lichaam en ziel.

We realiseren ons ook dat elk lichaam anders is en wordt beïnvloed door leeftijd en omgevingsfactoren zoals lucht, stress en voeding. Daarom bieden we verschillende huidverzorging producten aan. Kijk hier welke het beste bij jou past.

Zorg ook goed voor je handen

Onze handen komen de gehele dag door in aanraking met talrijke stoffen en bacteriën. Aan het eind van de dag voelen ze vaak droog aan, de huid trekt, nagels kunnen scheurtjes tonen. Dan kunnen ze wel een oppepper gebruiken. Gun ze elke avond een beetje olie. Je hebt maar een paar druppels nodig, onze producten trekken snel in en voelen niet vet aan. Doe je dit regelmatig dan blijft de huid soepel en gezond. Vergeet niet de nagelriemen en het nagelbed goed te masseren, daardoor krijg je mooie en sterke nagels.

Kijk bij onze beautyproducten voor de verschillende Body & Nails producten.

Karamatip